Diskuze

myslim kolem sedme večer . ja taky nejdu

Tome...já nemohu...v sobotu mám noční...v kolik se to má hrát???

já budu po noční tak že asi nepůjdu

volal mi honza , jestli si nechcete ted v sobotu večer zahrat na gymplu fotbalek, ja jdu 16,3na operaci

jsme třetí

Chlapi...dnes je zápas o bronz...makáme...

barevni hrali hezky ,ale goly nepadli , kluci hrali pro mne takova generalka na přišti tyden .... dnes tři body musi byt

Barevni predvadi fotbal a fotbal se hraje pro divaky..a ne tupe strileni na branu!!

bilí jsou bilí to je marne bez prohry aly vy barevní by jste se měli zamysletz bo to je hruza co předvadite

dneska opět vyhrál slabší tým nic neukázali ¨jsou to jelita

Chlapci omlouvám se...ale měl jsem moc práce...pokutu přijímám...

jsou zoufalí a bez šance chudáci je to béčko

a barevní zase bez šance

danek pokuta

Kamera nemůže chodit na trénink, protože si vždycky v sobotu ráno dělá věci do školy, aby mohla každou neděli jít na zápas.

chlapi kamera nemusi chodit na trenink ? nedame ji to za 20?

Pater, všechno nej k svátku
Vašťa, kdyby se nemuselo čekat až se učešeš, tak by jste se stihli podívat, jak ty fotky vypadaj a to, že Vám nejdou vidět, tak z toho bych si fakt moc hlavu nedělala

Ahoj, beru váš zájem o účast v soutěži Rychlý míč na vědomí. Zaplacením startovného souhlasíte s propozicemi a los zašlu 10 dní před soutěží. Přesné propozice najdeš třeba i zde:
http://www.futsalvitkovice.wz.cz/sez0910/PropRM2010.pdf
Jinak na www.futsalvitkovice.estranky.cz v rubrice Rychlý míč bude průběžné info, kdo se na Rychlý míč přihlašuje a další info.
Zdeněk Tomčal - hlavní pořadatel soutěže

DOSTAL JSEM ODPOVĚĎ OD HL. POŘADATELE

Kategorie: futsal
Návštěv: 38720
Dnes: 0
Online: 1
ja jdu na ples