Diskuze

POKUTOVY ŘAD nepřitomnost na sobotni salovce se omlouva jen ,je-li hrač nemocen , musi jit do prace v den trenovani a to na ranni nebo odpoledni směnu,nebo pokud ma nějakou rodinnou sešlost -max. 2krat za měsic.každa takhle neomluvena absence se pokutuje 30kč. Na zapas musi přijit hrači,treneři i kamera střizlivy -jinač 50kč pokuta .špatne rozehrani balonu i golman-30kč,nepřipravenost na zapas-to znamena -značna unavenost hrače,zapomenuty dres ,kamera atd. 40kč.nevhodne chovani vuči trenerum 30kč, žluta kerta 50kč červena karta 100kč . neproměněna penalta 50kč.

Tome...vyber za mě prosím Tě příspěvky za březen...dík...

Brácho...ta svatba toho 17.4.,platí???...v ten den začíná turnaj...ozvi se mi...musel bych to nechat nějak přeložit...hlavně to nahlásit...budou dělat rozlosování...tak ať jim dáme vědět...ok?

Čau chlapi...do prdele,jak to,že netrénujete...za chvíli začíná turnaj v Ostravě...

Tak my nakonec jdem taky do Krula, nechcem zmoknout. A na video se podíváme, až bude stažené na DVD, ale zatím ho mám u ségry, takže musíte vydržet.

na Manchester samozřejmě krupa už bere tišící tabletky tak ho omluvte

domčo a kdy se podivame na video z posledniho zapasu ?

na to utrpeni ? to my pujdem se šelmou na ac milan

tak my se jdem s Láďou kouknout na ten fučík

Fučík může být zajímavý...láká mě to

tak kvuli toho to sledujes!

to už k fotbalu patří

Selma, ty jdes na pivo a ne na manchaster!

na manchester

já jdu určitě

My davame pozitek ze hry

peto to snad nemysliš važně , kolik mi daji když tam přijdu

to je jedno jestli se budu divat na buldoka nebo opičaka

Ve 14.00 hraje Fučík Orlova!! Nejde někdo??

Kategorie: futsal
Návštěv: 38720
Dnes: 0
Online: 1
VAŠTA TEN POKUTOVY ŘAD DEJ NĚKDE NA UVOD AT JDE POŘAD VIDĚT - AT SE NĚKDE NEZAJEBE , NEBO UDĚLEJ SPECIALNI KOLONKU,