Diskuze
DANY_7 | 26.03.2010 16:48
PARDON...JÁ MYSLEL PŘÍŠTÍ SOBOTU...ALE TOMÁŠ,TO VYBERE ZA MNĚ...PŘIJDU NA TRÉNIK,PŘÍŠTÍ SOBOTU...I TU NÁSLEDUJÍCÍ...
PARDON...JÁ MYSLEL PŘÍŠTÍ SOBOTU...ALE TOMÁŠ,TO VYBERE ZA MNĚ...PŘIJDU NA TRÉNIK,PŘÍŠTÍ SOBOTU...I TU NÁSLEDUJÍCÍ...
tom krupa | 26.03.2010 15:27
ale finančni ředitel jde , takže přispěvky sebou
ale finančni ředitel jde , takže přispěvky sebou
pater | 26.03.2010 15:27
domčo lucka ti to půjčí tu kameru
domčo lucka ti to půjčí tu kameru
pater | 26.03.2010 15:25
danek však nejdeš
danek však nejdeš
DANY_7 | 26.03.2010 15:24
Chlapci v sobotu na trénink...si vezměte 100,-...vybírám příspěvky za březen...
Chlapci v sobotu na trénink...si vezměte 100,-...vybírám příspěvky za březen...
DANY_7 | 26.03.2010 15:23
Vašťo...napiš to Ty...jsi hlavička...dík...
Vašťo...napiš to Ty...jsi hlavička...dík...
vasta | 26.03.2010 14:23
ja to tady klidne hodim, ale vymyslet to nebudu
vymyslete nejaky clanek, at to trochu vypada, a poslete mi to
ja to tady klidne hodim, ale vymyslet to nebudu
vymyslete nejaky clanek, at to trochu vypada, a poslete mi to
DANY_7 | 26.03.2010 10:06
Ahoj...tohle mi napsal ředitel TV POLAR...
Dobrý den,
děkuji za Váš návrh, bohužel finančně Vám nejsme schopni pomoci.
Nicméně rádi Vám pomůžeme se zviditelněním Vaší činnosti - v případě zájmu kontaktujte naši redakci v Orlové - orlova@polar.cz a domluvte se na natáčení nějaké zajímavé reportáže.
Děkuji za pochopení,
Petr Panáč
Ahoj...tohle mi napsal ředitel TV POLAR...
Dobrý den,
děkuji za Váš návrh, bohužel finančně Vám nejsme schopni pomoci.
Nicméně rádi Vám pomůžeme se zviditelněním Vaší činnosti - v případě zájmu kontaktujte naši redakci v Orlové - orlova@polar.cz a domluvte se na natáčení nějaké zajímavé reportáže.
Děkuji za pochopení,
Petr Panáč
Domča 1 | 25.03.2010 15:15
Dobroš, natáčet to budu, když jsem kamera, ale stahovač nejsem, takže to ať už si zařídí trenér
Dobroš, natáčet to budu, když jsem kamera, ale stahovač nejsem, takže to ať už si zařídí trenér
DANY_7 | 25.03.2010 11:48
Koukněte se...http://www.futsalvitkovice.estranky.cz/clanky/rychly-mic-/seznam-prihlasenych-tymu-na je seznam zatím přihlášených týmů...
Koukněte se...http://www.futsalvitkovice.estranky.cz/clanky/rychly-mic-/seznam-prihlasenych-tymu-na je seznam zatím přihlášených týmů...
DANY_7 | 25.03.2010 11:46
Vašťo...prosím Tě...dej tam na úvod...naše 3.místo z AFLA...ten turnaj v Havířově,je už minulost...je třeba Úvody aktualizovat...můžeš i napsat pozvánku na turnaj v Ostravě...http://www.futsalvitkovice.estranky.cz/clanky/rychly-mic-
Musíme se stále ukazovat...zviditelnit se...
Vašťo...prosím Tě...dej tam na úvod...naše 3.místo z AFLA...ten turnaj v Havířově,je už minulost...je třeba Úvody aktualizovat...můžeš i napsat pozvánku na turnaj v Ostravě...http://www.futsalvitkovice.estranky.cz/clanky/rychly-mic-
Musíme se stále ukazovat...zviditelnit se...
DANY_7 | 25.03.2010 11:41
Chlapi...10.4. ...nic si na dopoledne neplánujte...po tréninku,bude porada...budeme už znát časy a termíny,pro Ostravský turnaj...účast nutná!!!!...
Chlapi...10.4. ...nic si na dopoledne neplánujte...po tréninku,bude porada...budeme už znát časy a termíny,pro Ostravský turnaj...účast nutná!!!!...
tom krupa | 25.03.2010 8:59
to je tvuj problem domčo jednou jsi kamera ,tak se musiš starat -jinač pokutovy řad
to je tvuj problem domčo jednou jsi kamera ,tak se musiš starat -jinač pokutovy řad
Domča 1 | 25.03.2010 8:47
Já jen tak mimochodem, že už neebudu moct nosit kameru, protože to pak nemám kde stahovat na DVD, tak jedině, že by kameru vždycky půjčila Lucka
Já jen tak mimochodem, že už neebudu moct nosit kameru, protože to pak nemám kde stahovat na DVD, tak jedině, že by kameru vždycky půjčila Lucka
DANY_7 | 24.03.2010 14:38
Ahoj chlapci...mě je to opravdu líto...ale tréninky,kvůli práci zatí nestíhám...příští sobotu,mi to konečně vyjde...nemůžu se dočkat...
Ahoj chlapci...mě je to opravdu líto...ale tréninky,kvůli práci zatí nestíhám...příští sobotu,mi to konečně vyjde...nemůžu se dočkat...
pater | 24.03.2010 12:32
ja taky souhlasím a hlavně ti co nechodi do tělocvičny musi byt potrestaní
ja taky souhlasím a hlavně ti co nechodi do tělocvičny musi byt potrestaní
Stinky | 24.03.2010 8:11
já souhlasím
já souhlasím
DANY_7 | 23.03.2010 19:04
Tome...super...souhlasím s řádem...kdo ho nebude respektovat...skončí...jsme tým...a tak,bychom se i měli chovat...respektovat,tento řád
Tome...super...souhlasím s řádem...kdo ho nebude respektovat...skončí...jsme tým...a tak,bychom se i měli chovat...respektovat,tento řád
tom krupa | 23.03.2010 18:52
navrhoval bych ,pokud bude většina souhlasit , že ten kdo bude ignorovat tento řad, by měl byt vyloučen z tymu , trenovat by měli všichni hrači - bez vyjimek , vybrane penize jsou pro cely tym . zatim mame vybrano 560kč+100vašta,50pytel, 50pater
navrhoval bych ,pokud bude většina souhlasit , že ten kdo bude ignorovat tento řad, by měl byt vyloučen z tymu , trenovat by měli všichni hrači - bez vyjimek , vybrane penize jsou pro cely tym . zatim mame vybrano 560kč+100vašta,50pytel, 50pater
Kategorie: futsal
Návštěv: 38657
Dnes: 0
Online: 3
jiřik 28 jaky je duvod ,že nepřijdeš na salovku ?