Diskuze

Chlapci...tak vidím,že turnaj v Rychvaldě...je utopie...moc se Vám nechce...fajn,ale bylo by dobré něco najít na léto...

ne, ja nejdu hrat! Uz mam toho dost, budu jezdit do Ostravy, hraju i za Fucik....to mi staci.

domčo vemu ti ty penize na salovku ,dam je ladovi , zkusim ti zjistit kdy to je , bracha ted hraje hokej ,ale jak do hraje tak mi zavola

Kdy to vůbec je ten turnaj?

Vlajka vyšla na 150,- mám i účty.

danku ja mam vybrano 700 a 5 lidi ještě nedalo přispěvek + to co maš ty a zbytek dodame , nebo mužeme dodat s vybranych pokut to by mělo vyjit jak se doplati všechny pokuty , zatim hlasovalo 8 lidi a je nas 12 tak chlapi hlasujte

kolco a vaštici vy už nehrajete za maxi kings ? nevidim vas na potvrzeni salovky v sobotu a ty taky bratranče

kapitane co je to za větu asi kašlu a co chcete dělat až skonči ostrava ?

ja asi tež kašlu na ten rychvald

Se mnou moc nepocitejte na ten turnaj v Rychvalde..!

Tome...nevím kolik máš vybráno,ale na knížce je už jen 500,-...slabota...tak že,jak ten turnaj V R. domluvíme???

Jestli mi to bude vycházet...beru taky ten turnaj v Rychvaldě...

Nooo...fotky jsou super...takhle se slaví...krásné vzpomínky...na tohle nikdy nezapomenu...chlapci mám Vás rád...

Čau Domi...děkuji Ti za pozdrav...musím Tě pochválit...vlajka se mi líbí...čím dál tím více...jsi šikulka...

doplneny fotky, pokutovy rad a anketa, ve ktere se muzete vyjadrit na rychvaldskou ligu
ty clanky ja psat nebudu, at se toho ujme nekdo jiny

a nevadilo ti to

no aflo bylo na dlouho hlavně u krula

chlapci tak se vyjadřete , ja si myslim že tam mužeme i vyhrat

a vybírejte ty pokuty pořádně, ještě nemám proplacenou vlajku

Kategorie: futsal
Návštěv: 38720
Dnes: 0
Online: 2
v tom rychvaldě se žačina posledni vikend v dubnu , hraje se vždy v neděli , bude tam asi 12-14tymu , stoji to 2700kč je třeba se co nekjrychleji rozhodnout , nejpozději do soboty , je to kousek , muže se tam jezdit i na kole s holkama , tak přemyšlejte , třeba něco vyhrat .... s takovym trenerskym duem