Diskuze

Zítra k večeru napíšeme co a jak. Nevím jestli pojede Dany,neví jestli ho pustí z práce. Sejdeme se klidně u našeho baráku v 10 hod.

dobroš, jen se pak ještě domluvíme, kde Vás míáme čekat, ju

Ahoj Domi...já pojedu s Patrikem...vezmeme i Tebe s Láďou...vyjedeme po 10 hod...OK?

tu hodinku někde vydržime ....

autem jako vždycky

Já bych se spíš chtěla zeptat, jak se vůbec jede?

vypadá to že bude o víkendu pršet ,tak kam půjdem po zápase,když u krula bude ještě zavřeno

LUCKO NEBOJ , PATRIKOVI BUDE ŠPATNĚ V NEDĚLI

kunta měl bys chytat neznám bolest potřebujeme bodiky

Ahoj Kači moc děkujeme, Patrikovi je do smíchu ale mě moc ne, je mi špatně a připadám si jak invalida

No ale pořád platí, že trenér jede automaticky, ať už to je kdokoli, takže se psát nemusí, stejně jako kamera. Ale vždyť to je stejně jedno, tak papalala v sobotu!

domi ja jsem neměl jet , protože mam v patek akci , kterou už jsem vzorně hlasil dopředu , ale poněvadž nejede pavel , tak musim jet ja a proto jsem se napsal . chapeme ?

Chlapci...s koučem,jsme se domluvili,že v září budeme hrát jen AFLO...

Domi...Ty nevíš,že trenér...mý vždy pravdu???

Milý trenére, jestli jsi psal nominaci na turnaj, tak by jsi tam neměl být ani ty, protože trenér jezdí taky automaticky

MILA kamero ,psal jsem nominaci na turnaj a kamera jezdi snad automaticky

Uděluju pokutu minimálně 100,- trenérovi, v sestavě zapomněl na kameru! Nebo už se mnou nepočítáš?

Btw: taky gratuluju k mimi!

Lucinko a Patriku,moc gratuluji k miminku. Ať se Vám všem pěkně daří.

Pater...brácho...budeš tatínek...gratuluji...

Kategorie: futsal
Návštěv: 38720
Dnes: 0
Online: 1
u krula je zitra otevřeno od 13,00h takže po zapase RYCHLE osprchovat a jedeme na