Diskuze

na gympl nejdu mám noční

Zdar borci máme v pátek Gympl od 19.30h-20.30h jestli si budete chtít jít někdo zahrát dejte mi vědět a nebo jestli budete chtít hrát proti nám ozvěte se...potřeboval bch to vědět co nejdřív kdo by šel...mějte se

ne ne danku , hned jsme řikaly že musime vyhrat aspon něco at mame body , takhle nemame nic , ale myslim že dva zapasy vyhrajem ..

Napište mi konečně...jestli chcete hrát na turnaji v Bravinné...je to u Bílovce...17.7. ...musím jim odepsat,ok??

Ano normální tabulka...do které se zapsaly výsledky ze soboty!!!...teď to mělo skončit a teď hrát 3 nej. týmy z každé skupiny...každý s každým

danku to je normalni tabulka a postoupily tři nejlepši z každe skupiny ,

No to jejich rozlosování...nemá hlavu ani patu...tomu nerozumím...v sobotu se odehrálo poslední 3 kolo...finálová skupina se má odehrát 30.5. ...tak proč se tam počítají výsledky ze soboty???...do finále měli postoupit 3 nej. týmy u obou skupin...a rozdat si to ve finále...každý s každým...tohle opravdu nechápu...

http://www.futsalvitkovice.estranky.cz/clanky/aktuality/zapasy-nasich-tymu-z-vikendu-na-ry

Chlapci nejsme na tom tak zle...koukněte...

myslím že schůze se povedla

opatrně s těmi slovy .... jinač bude pokuta

to bude drahé

Chlapci sraz u meho baraku u auta v 10:10 a stavime se pro ožraleho trenera

bude chytat

šlemenda v kolik jedem?

Jiříku...budeš chytat,nebo si mám vzít věci na chytání...ozvi se mi...

stači o pul jedenacte

V kolik vyjedeme Jiříku ?

Patriku,Domčo,Ladiku...buďte u našeho vchodu v 10 hod...pojedete s Kačkou...mě vyzvednete v práci...OK???

Kategorie: futsal
Návštěv: 38720
Dnes: 0
Online: 1
ja tež nemužu mám na 18 škoda inak bych si šel zahrát